Wie zijn wij

Sinds 2013 wordt Keyser Craft (voorheen De Waal CNC) in Zaandam geleid door Marc van Waveren. Als meubelmaker was hij altijd al enthousiast over het gebruik van plaatmateriaal. Met de juiste visie en geavanceerde machines zijn de mogelijkheden immers enorm.

Ervaren partner

Medewerkers van Keyser Craft zijn ervaren vakmensen, die goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mee kunnen denken met uw wensen. We hebben de beschikking over hoogwaardige machines waarmee we in onze werkplaats complete producties en half fabrikaten maken voor o.a. interieurbouw (winkelinrichting en projectinrichting), scheepsbouw, standbouw en industrie.

Bijzonder flexibel

Keyser Craft is een kleinschalig bedrijf dat zich puur richt op het cnc bewerken van plaatmateriaal, van het op maat zagen en kanten aanlijmen van grote hoeveelheden panelen tot het precisie frezen van een uitgekiend decor in enkele platen. Door onze eigen productiestraat kunnen we ieder project, groot of klein, de aandacht geven die het verdiend en staan we garant voor een perfect eindresultaat.

Duidelijk efficiƫnt

Keyser Craft bewerkt de door u aangeleverde platen maar kan deze ook leveren, laten beplakken met de juiste toplaag en vervolgens afwerken volgens uw specificaties. Onze kennis en kunde halen het optimale uit plaatmateriaal, tegen een scherpe prijs. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw project.