Werkwijze

Wij denken graag mee om het mooiste in plaatmateriaal te maken. Bij Keyser Craft werken vakmensen die u begrijpen en suggesties kunnen doen voor de meest efficiënte verwerking. Met hulp van onze moderne machines maken we samen een succes van uw project.

Voor wie?

Keyser Craft richt zich op de professionele markt en werkt met plezier voor grote en kleine opdrachtgevers in de interieurbouw (winkelinrichting en projectinrichting), scheepsbouw, jachtbouw, display- en standbouw en industrie.
Referenties zijn onder meer aannemers, timmerbedrijven, meubelmakers, interieurontwerpers, inrichters, decorateliers, retailers etc.

Scherp geprijsd

Elke bewerking is anders en is maatwerk. Er is geen standaard en bijna alles is mogelijk. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor uw project. Lever zoveel mogelijk informatie aan, inclusief tekeningen of schetsen, zodat wij een passende aanbieding kunnen doen zonder verrassingen achteraf.

At your service

Wanneer de offerte akkoord is, bepalen we gezamenlijk wanneer én hoe uw project wordt opgeleverd. Keyser Craft houdt rekening met al uw wensen. Spoedopdrachten zijn uiteraard in overleg mogelijk.

Makkelijk op maat

Bijna al onze machines zijn computergestuurd op basis van een AutoCAD tekening. Zonder deze kennis is het toch eenvoudig mogelijk om diverse meubels (kasten) te ontwerpen met onze Ivenza-tool. Met dit online programma tekent u eenvoudig een kast op maat, inclusief scharnieren, verbindingen e.d. Ivenza ‘vertaalt’ uw ontwerp vervolgens voor onze cnc machines. Bovendien heeft u real time inzicht in de kosten. Ideaal.

Nog vragen?

Bij vragen of voor advies helpen wij u graag. U kunt Marc van Waveren of Paul de Vries van Keyser Craft makkelijk bereiken per telefoon op +31 (0)75 670 52 91, maar beter is het om een email te sturen. U kunt uw vraag ook vermelden bij een offerte-aanvraag.